Postów: 493 Miejscowość: Warszawa Data rejestracji: 31.05.08
Dodane dnia 25-01-2012 11:36
będąc w weekend we Fronołowie wpadła mi w ręce gazeta, kwartalnik Kraina Bugu. To jakiś nowy projekt, wydawnictwo z Łosic. Gazeta wygląda interesująco, dobrze wydana na tak zwanym "wypasie" :)
Mają też swoją stronę internetową: http://krainabugu.pl/ gdyby ktoś chciał poczytać. Ale nie wiem gdzie można ją kupić, na stronie internetowej, w dziale "gdzie kupić" wieje lodowaty wiatr :)
Witaj tak jakbyś pierwszy raz witał
Żegnaj tak jakbyś widzieć już nie miał
Żyj życie jakbyś miał już nazajutrz
Ze śmiercią twarzą w twarz stanąć.
Postów: 194 Miejscowość: SIEDLCE - MIERZWICE Data rejestracji: 10.03.09
Dodane dnia 26-01-2012 09:39
Dzwoniłem do redakcji, można prenumeratę zamówić - 49 zł rocznie(w tym przesyłka) za 4 numery(dodają pierwszy jeśli się teraz zamówi). Od drugiego ma też być dostępna w całej Polsce w sieci Kolportera i Mpikach... jest jeszcze w Łosicach...
Karol widziałeś,powiedz, czy warto?
Postów: 493 Miejscowość: Warszawa Data rejestracji: 31.05.08
Dodane dnia 26-01-2012 10:05
pierwszy numer który widziałem "zachęcił" mnie... 50 zł za 5 numerów to wychodzi 10 zł / gazetę. Jest gruba i na dobrym papierze wydana, stosunkowo mało reklam... A co do treści to zerknij na ich stronę. Materiały które były w gazecie są też na stronie (nie wiem czy kolejne też będą na WWW ale wtedy nie miałoby sensu wydawanie papierowej gazety...)
Witaj tak jakbyś pierwszy raz witał
Żegnaj tak jakbyś widzieć już nie miał
Żyj życie jakbyś miał już nazajutrz
Ze śmiercią twarzą w twarz stanąć.
Postów: 194 Miejscowość: SIEDLCE - MIERZWICE Data rejestracji: 10.03.09
Dodane dnia 31-01-2012 15:52
Jest do kupienia w Siedlcach na ul. Piłsudskiego w punkcie Kolportera(jeszcze z 10 sztuk). W sumie to prawie15 złotych, ale jak utrzymają poziom(merytoryczny i graficzny) to warto...
Skocz do Forum:
Dodaj do ulubionych
Logowanie
Nie jesteś jeszcze naszym mieszkańcem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.